Simplu!

Completezi formularul de mai jos și cineva din echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

  Edit Template

  POLITICA DE LIVRARE

  LIVRARE

  Produsele Role Cash vor fi livrate prin curierat rapid ( SameDay).

  Perioada standard ( medie ) de livrare este cuprinsa intre 1-4 zile lucratoare.

  De sărbători, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamitati, situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

  Orar livrare

  Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Role Cash nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

  Costuri

  Costul standard al transportului prin SameDay este 22 lei, tva inclus ( valabil pentru localitatile cu acoperire standard ). In anumite localitati exista costuri suplimentare pe km, acestea pot fi consultate pe https://sameday.ro/news/r/

  Costul standard al transportului prin EasyBox este 17 lei, tva inclus.

  Primirea coletului

  Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

  Retururi

  În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0758 526 864 pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost înca trimisă spre producție, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. În cazul în care comanda a fost deja livrată, comanda nu mai poate fi anulata.

  Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.

  Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi ulterioare de la clientii care nu isi revendica coletele in termenul maxim de 7 zile de la curier sau care refuza coletele la primire. 

   

  POLITICA ANULARE COMANDĂ

  În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat Role Cash SRL. Anularea trebuie să aibă loc telefonic la numarul de telefon 0758 526 864, pentru a evita eventualul timp de așteptare din email sau mediul social. În momentul anulării avem nevoie de numărul comenzii.  

  Dacă anularea este acceptată, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate. 

  În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Role Cash a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 7 zile lucrătoare. 

  Role Cash poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil platformei sale. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată. 

  Comanda efectuata de către Utilizator, poate fi anulata, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte; 

  S.C. Role Cash S.R.L. Galați

  RO 48343011 J17/930/2023

  Galați, 800004 – România

  © 2023 Designed & Developed by Prime Tech Devs